Animatie

Franse Kunstenaars

Franse kunstenaars
Josephine en Marie-Louise  komen met hun levende kunst installatie uw evenement cultureel opschudden. 
Ze zullen samen met uw gasten een unieke manier vinden om iedereen op een leuke manier elkaar te leren kennen. 

De vakantie experts

De vakantie experts
Twee avonturiers, ieder op zijn eigen manier, gaan survivallen in The Great Outdoors. Ze gaan met u in gesprek over uw invulling van uw vakantie en zullen u helpen met allerlei handige vakantie tips om uw vakantie zo ontspannen mogelijk door te komen.

Kerst Animatie

Kerst animatie
Ethisch verantwoord, los van traditie en discriminatie wie wil dat nou niet op zijn Kerstevenement. De kerstvrouw met haar levende kerstboom komen wat warmte brengen in deze koude tijden en hebben handige tips om de kerstdagen met familieleden soepel door te brengen.

Gepersonaliseerde Animatie

Gepersonaliseerde Animatie
Wilt u een animatie die aansluit bij uw thema: feest, restaurant, park? Hier kunnen we je mee helpen we werken met een groot scala aan improvisatie acteurs. Ieder zijn specialiteit. De kostuums en attributen kunnen we zelf maken en ook de Smink doen we zelf. We nodigen je uit om met ons een in gesprek te gaan over je wensen wij kunnen door onze ervaring je voorzien van juiste advies zodat we samen komen tot een geweldige animatie die uw klanten nog lang bij zal blijven. Alles ja echt alles is mogelijk!

JAMmer

JAMmer
Een animatie team van drie huisvrouwen die alles letterlijk nemen. Een hilarische afwisseling op uw feesten of evenementen… Door praatjes met de mensen te maken zorgen ze voor een verbindende factoor en maakt de bezoeker van uw evenement zeer welkom en minder eenzaam.. Doordat de vrouwen alles letterlijk nemen kan dit lijden tot hilarische taferelen. De huisvrouwen kunnen ook op een ludieke manier uw bedrijf promoten op evenementen. Wilt u de drie huisvrouwen leren kennen bekijk dan de filmpjes op hun YouTube kanaal die ze wekelijks uploaden.

Reacties zijn gesloten.