Puzzeltochten

Auto Puzzeltocht “Groeten uit Zeewolde”

Op zoek naar een toffe en leuke autopuzzeltocht vol met opdrachten, puzzels, vragen en foto- en film opnames? Zoek niet langer en boek “Groeten uit Zeewolde”. Beleef onderweg de avonturen van de vrienden Bas & Indy en al puzzelend kom je op de meest mooie, bijzondere en leukste plekjes van Zeewolde.

Hoe werkt het?
Je reserveert de route online en ontvangt daarna de startgegevens. Door verschillende navigatietechnieken bereik je de diverse locaties in Zeewolde. Eenmaal op locatie ga je op zoek naar de verstopte puzzelkoker of maak je de puzzel uit de envelop. De puzzels zijn verdeeld in drie niveaus van moeilijk tot makkelijk en geschikt voor 5 tot 100 jaar (escaperoom puzzels).

Leuke aan deze puzzeltocht is dat je een keer NIET met je neus in het scherm zit, maar echt zelf moet opletten wat er om je heen gebeurt en waar je heen moet. Op deze manier wordt de puzzeltocht EXTRA avontuurlijk voor iedereen.

Duur: 4,5 uur
Leeftijd: 5 tot 100
Prijs: 19.95 euro per auto

Deze puzzeltocht is in samenwerking met PUUR Zeewolde. 

Deze autopuzzeltocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 is van toepassing.

Comments are closed.