Puzzeltochten

Auto Puzzeltocht “Groeten uit Zeewolde”

Op zoek naar een toffe en leuke autopuzzeltocht voor de hele familie?  Zoek niet langer en boek “Groeten uit Zeewolde”. Beleef onderweg de avonturen van de vrienden Bas & Indy en al puzzelend kom je op de meest mooie, bijzondere en leukste plekjes van Zeewolde. Een Puzzeltocht vol met opdrachten, puzzels, vragen, foto- en film opnames.

Bas en Indy hebben elkaar vorige vakantie ontmoet en zijn samen door Zeewolde op pad geweest. Bas is het adres van Indy kwijt, maar Indy heeft voor Bas een autopuzzeltocht gemaakt om zo achter haar adres te komen.

De Autopuzzeltocht zit vol leuke verrassingen. Daarbij zorgen we ervoor dat je zelf niets hoeft uit te printen. Je krijgt een heel mooi pakket mee, bestaande uit brieven van Bas en Indy, een stapel enveloppen, een ansichtkaart en een instructie. Ieder brief vertelt een verhaal wat Bas en Indy hebben beleeft op de locatie. Op de locatie is een puzzelkoker verstopt of je moet aan de hand van de locatie een puzzel oplossen die je bij je hebt.

Onderweg in de auto naar de locaties hoef je je zeker niet te vervelen. De kinderen kunnen zelf navigeren door verschillende navigatie technieken, ze kunnen hele leuke spelletjes spelen, liedjes zingen, of luisteren naar de verhalen van Bas en Indy.

Leuke aan deze puzzeltocht is dat je een keer NIET met je neus in het scherm zit, maar echt zelf moet opletten wat er om je heen gebeurt en waar je heen moet. Op deze manier wordt de puzzeltocht EXTRA avontuurlijk voor iedereen.

We hebben de puzzels zo gemaakt dat ze in drie niveaus gemaakt kunnen worden:

  • Niveau rood is voor de echte puzzelaar. Deze is heel moeilijk, je moet zelf ontdekken wat je moet doen.
  • Niveau oranje: je krijgt een hint hoe je de puzzel kunt oplossen.
  • Niveau groen : vertelt wat je moet doen of is een puzzel met plaatjes voor de kinderen die nog niet goed kunnen lezen.

Hoe werkt het reserveren?

Op de Tickets pagina kun je de autopuzzeltocht reserveren. Je reserveert een pakket per auto. (Ga je met twee auto’s adviseren we je ook 2 pakketten te reserveren en 2 tijden. Zo kan iedereen genieten van de omgeving, de verhalen en de puzzels) Je reserveert op een dag en een tijd. Het is verstandig op die tijd ook echt te starten. Wanneer je de puzzeltocht hebt betaald, krijg je van ons een mailtje met de startlocatie. Het kan gebeuren dat de mail in de spam terecht komt, let dus even goed op of je de mail hebt ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met: Jose 06 – 24 636 199 of Maggie: 06 – 122 689 75.

Duur: 4,5 uur (ongeveer 75 km)
Leeftijd: 5 tot 100
Prijs: 19.95 euro per auto

Deze puzzeltocht is in samenwerking met PUUR Zeewolde. 

Deze autopuzzeltocht is volledig voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 is van toepassing. Breed Vermaak kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

 

 

Reacties zijn gesloten.