Workshops

Creatief

Wil je graag aan de slag om iets unieks voor jezelf of voor iemand anders te maken, dan kun je je opgeven voor een workshop creatief.

Alle workshops worden gegeven door bekwame mensen met een enorme dosis humor. Gaat er iets mis, dan lossen we dat op met een lach.

 

Workshop traveljournal / dagboek

Tijd 3 – 3,5 uur   Kosten €30 p.p.

Tijdens deze workshop ga je je eigendagboek / traveljournal maken. Het leuke is, dat je je journal al tijdens je vakantie kunt vullen met documenten, toegangskaartjes, teksten, verhalen, foto’s etc. Wat je maar wilt.

We maken het A6 boekje helemaal van scratch. Je leert boekbinden en een kaft maken. Als er nog tijd over is , kun je een begin maken met het versieren van de binnenkant. Wij zorgen voor leuke plaatjes, voorbeelden en stempels om vast een mooi begin te maken in je boek. 

 

Dromenvanger maken

Tijd 3 – 3,5 uur   Kosten €30 p.p.

In deze cursus leer je een eigen unieke dromenvanger te maken. Want zeg nou zelf, dat zijn je dromen ook. We gaan alle basistechnieken voor het maken van een dromenvanger doornemen. Veren, kralen, bedels, linten, letters, alles is aanwezig om je persoonlijke dromenvanger te maken. Het is ook leuk om spullen te gebruiken die je tijdens je vakantie hebt gevonden. Denk aan dennenappels, drijfhout , schelpen etc.

Na deze workshop  heb je nooit meer last  van nachtmerries.

 

Kralenpoppetje sleutelhanger

Tijd 3 – 3,5 uur   Kosten €15 p.p.

Onder leiding van een docent ga je houten kralen decoreren. Wanneer deze klaar zijn gaan we hiervan een tashanger of een sleutelhanger maken.

Je kunt kiezen uit een leuk poppetje of free stylen met kleuren en patronen. Alles kan. In 3 uur helpen we je met de basistechnieken van het verven van de kralen. Alle materialen en gereedschappen worden verzorgd door de docent. Je hoeft alleen maar aan te schuiven en je handen uit de mouwen te steken.

 

Workshop droomkasteel

Tijd 3 – 3,5 uur   Kosten €30 p.p.

Ben je ook zo weg van de Efteling.. Maak dan nu je eigen droomkasteel. Samen gaan we aan de slag met zelfdrogende klei. Na het kleien gaan we het tafreeltje ook nog verven.

Leuk om zelf te houden of om weg te geven.

 

Actief

Wil je met elkaar een avontuur beleven, zoek je spanning en sensatie of wil gewoon enorm lachen, boek dan een activiteit bij ons. Gegarandeerd dat je elkaar gaat leren kennen als nooit tevoren.

Ben je een strijder of een puzzelaar of wil je gewoon een gekke dag of avond, dan kan dat. Alle activiteiten zijn onder leiding van 1 of soms 2 spelleiders.

 

Improvisatie toneel

Tijd  3,5 uur   Kosten €200 per groep.

In een korte tijd leren wij je de kneepjes van het improviseren. We gaan lekker veel lachen, acteren en spelen. Door middel van diverse theatersportgames leren we je hoe je kunt improviseren. Leuk om te doen maar zeker ook leuk en handig om toe te passen in het dagelijks leven. Het geeft je een andere kijk op de wereld en hoe je dingen ook anders aan kunt pakken.

Echt een leuke avond / dag vol entertainement en gezelligheid. Lachen…. gegarandeerd lachen!!

 

Overleven in....?

Tijd 3 uur   Kosten €150 per groep.

Ga mee met de gids en die leert je hoe je kunt overleven in welke stad of dorp dan ook.  Maak een leuke wandeling met allemaal nuttige tips en leuke informatie over de stad of het dorp. Steden die je zoal kunt bezoeken zijn Almere, Amersfoort, Nijkerk, Zeewolde en Harderwijk.

Een rustig wandelingetje zal het in ieder geval niet worden. Maar wel eentje die je nog lang zal bijblijven.

 

Doldwaze Quizavond

Tijd 3,5 uur   Kosten €200 per groep

Op deze avond ga je in twee teams strijden om de titel. Onder leiding van een quizmaster ga je allerlei hilarische spellen doen. Denk aan toetjessjoelen, kun je het niet zingen doe het dan toch, Koekstoelen, alleen met je mond, de mat op, het letterpakkenspel en nog veel meer. Het gaat bij dit spel niet om kennis, maar des te meer om handigheid of onhandigheid.

Een avond die je niet snel zal vergeten!

 

De Spion

Tijd 4 uur   Kosten €15 p.p. minimaal aantal deelnemers 12

Dit spel is gebaseerd op het spel wie is de mol. Je gaat met je groep op zoek naar de spion in jullie midden. Door middel van de opdrachten en de hints die in het spel verstopt zitten, kun je te weten komen wie de spion in jullie midden is.

Super leuke actieve spellen in en om het huis, die in gang worden gezet door de quizleider / acteur die jullie de spellen uitlegt en uiteindelijk ook de test met jullie doorloopt. Je hebt 3 kansen om de test te maken met als uiteindelijk doel de meeste vragen goed te hebben en de spion te ontmaskeren.

Wie is de spion of ben jij de spion?

 

Quest

Tijd 2,5 uur   Kosten vanaf €100 per spel

Ben jij iemand die van puzzelen houdt, escaperooms en ontsnappingensspellen helemaal te gek vindt? Dan is dit echt iets voor jou!

Met een team ga je het raadsel oplossen van de Magies. Een leuke spannende quest die je door middel van een dagboek het verhaal laat lopen van de onderzoeker Thomas Cook. 

Het spannende verhaal en de juiste spullen, maken dat je al heel snel helemaal in het verhaal zit. Durf jij straks nog een voet buiten de deur te zetten? Kun jij de Magies helpen met hun strijd? Heb jij het in je?

Bij deze quest zijn er verschillende opties mogelijk. Je kunt het zowel met een klein groepje (max. 6 pers) spelen. Het is ook mogelijk om het in spel in twee teams die samenwerken te spelen (max. 12 pers) Daarnaast is een competitie verband ook mogelijk. 

Informeer naar de mogelijkheden!

Comments are closed.