Het Foute Kerstteam

 

Wat leuk dat je het Foute Kerstteam hebt gevonden!

Echt een unieke beleving voor degene die de deur open doet.

Twee knotsgekke Amsterdamse wijfies de noordvrouwen, die uit A’dam noord komen, staan verkleed als kerstboom bij jou op de stoep met een leuk geschenk of persoonlijke boodschap. Dat kan zijn een kerstpakket, een relatiegeschenk, een vers taartje, of iets persoonlijks, een leuke boodschap. Alles wat je kwijt wilt, brengen wij graag voor je langs. (mits legaal) Dit alles wordt natuurlijk op een knotsgekke manier aangeboden. Een grap, een grol, een gezellig praatje. We zijn ongeveer 15 minuten per adres aanwezig. Echt een heerlijke ervaring voor alle mensen die thuiswerken, eenzaam zijn, vrienden en familie missen met kerst.

Alles wordt natuurlijk geheel volgens de Richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Wat hebben we nodig van jou

Zorg dat je voor ons een adressenlijst hebt die up-to-date is, waar we langs mogen gaan. Aan de hand van die lijst gaan wij een route plannen. Aan jou dan de taak om te zorgen dat de ontvanger thuis is. (we kunnen helaas maar 1x aanbieden). In de planning krijg je ook te horen, wanneer we de geschenken bij je op komen halen om rond te brengen. Vers producten zoals een taart kunnen wij eventueel lokaal regelen. Aanmelding minimaal 1,5 week van te voren.

We kunnen eventueel ook gebakjes langs brengen voor de nieuwjaarsborrel.

 Wat kan je van ons verwachten

  • Op lokatie maken wij een foto met de persoon die het product ontvangen heeft. Die krijg je natuurlijk van ons. Het is ook mogelijk een uniek document hiervan te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
  • 15 minuten knots gekke entertainment aan de deur van je ontvanger (die gaan ze nog lang herinneren)
  • Op aanvraag taart/gebak (dagverse producten)

Wij zijn ervaren improvisatie artiesten en kunnen meteen inspelen op de situatie, zodat het voor iedereen een leuke ervaring is. 

Wat zijn de kosten 

  • De kosten van dit unieke gebeuren is 15 euro ( ex BTW) per adres (mits in een straal van 20 km om Zeewolde) 
  • Buiten deze straal is het ook mogelijk om te bezorgen , maar dan worden de tarieven berekend op aantallen en locaties. (specifieke offertes)
  • Kosten van de kilometers worden apart berekend 0,21 ct.  de kilometer. 
  • Kosten gebak is 3,- per gebakje, appeltaart (8 pers ) vanaf 10.- vraag naar de mogelijkheden.

 

Geinteresseerd?

Lijkt het je leuk om van onze unieke dienst gebruik te maken? Stuur dan een mailtje met je vraag naar info@breedvermaak.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen: Maggie Kleine- van Leeuwen 06 – 122 689 75 of Jose Polderman 06 – 24 636 199

Comments are closed.